HierontaHoitola Henna

Klassinen hieronta on lihaskudosten käsittelyä joka rentouttaa, tehostaa aineenvaihduntaa ja poistaa kipua. Hieronnalla saadaan kiristävät ja jumittuneet lihakset vetreiksi ja toimintakuntoisiksi. Hinta alkaen 25€/30 min.

Hunajahieronta kasvoille tai selän alueelle on tehokas sidekudosten notkistaja ja kuona-aineiden poistaja. Hunaja pehmentää ja samalla myös kuorii ihoa. Hinta alkaen 30€/30 min.

Joogahieronta on yhdistelmä thaihierontaa ja klassista hierontaa koko keholle. Hoidossa käytetään paljon venytyksiä ja se rentouttaa lihaksia ja mieltä. Hinta 65€/90 min.

Balilainen hieronta on koko kehon hemmotteluhoito jossa on myös napakoita otteita mukana. Hoito alkaa jalkakylvyllä ja jatkuu erilaisilla painalluksilla ja lämpimällä öljyllä hieronnalla. Hinta 68€/90 min.

Intialainen päähieronta on hetki itselle: "stressipesu" ja kiireen pysäyttäjä. Hieronnassa käsitellään vaatteen päältä hartiaseutu, niska, päänahka ja kasvojen lihaksia. Hinta 25€/30 min.

Kuivakuppauksessa/Imukuppihieronnassa käytetään apuna imukuppeja. Ne muodostavat alipaineen, jonka avulla saadaan lihaksien nestekierto vilkastumaan ja lihakset rentoutumaan. Hinta 45€/60 min.

Jalkahoito on terveydenhoidon palvelu, jossa hoidetaan asiakkaan jalat yksilöllisen tarpeen mukaan. Hoitoon sisältyy mm. kynnenleikkuu, kovettumien ja känsien poisto, syylän hoito, rasvaus ja hieronta. Lisäksi katsotaan jalkaterän liikkuvuutta, ihon kuntoa ja mietitään asiakkaalle sopivaa jalkojen omahoitoa. Hinta 48€.

Esteettömyys: Esteetön

Sijainti: Maneesintie 1, 62600 Lappajärvi (InKauneuden tiloissa) 

Ajanvaraus: https://www.slotti.fi/booking/hierontahoitolahenna/ 

Huomioitavaa: Kuumeen tai infektion aikana hieronta ei sovi. Muiden sairauksien osalta kannattaa varmistaa hoidon soveltuvuus etukäteen. 
Meillä käy maksuvälineenä myös ePassi!

Yhteystiedot: +358 50 313 8229 / Henna Ahola

Www: www.hierontahoitolahenna.fi