Koulutettu hieroja Sari Sulkakoski

Klassinen hieronta/ Urheiluhieronta on lihaksia rentouttavaa hierontaa. Urheiluhieronta on osa lihashuoltoa. Urheiluhieroja käyttää tilanteen mukaan asiakkaalle soveltuvia klassisen ja urheiluhieronnan otteita, riippuen hoidon tavoitteesta ja hierottavasta alueesta. Hinnat alkaen 30€/30min

Purentalihasten hieronnassa  käsitellään yläselän, kaulan ja niskan lihakset, rintalihakset, pään alue ja kasvot sekä purentalihakset. Hinta 54€/75min.

Vyöhyketerapeuttinen raskausajan hieronta on turvallinen ja syvärentouttava hoitomuoto, jota voidaan tehdä koko raskauden ajan. Hoidossa käsitellään vyöhyketerapeuttisia pisteitä sivelyottein. Hinta 50€/75min.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta käsittää helliä hierontaotteita, joilla rentoutetaan kireitä lihaksia ja autetaan suolistoa toimimaan vyöhyketerapeuttisilla liikkeillä. Hoito helpottaa tehokkaasti vatsavaivoja, rentouttaa koko kehoa, pidentää unia sekä parantaa unen laatua ja rytmejä. Vauvahieronta vahvistaa immuunipuolustusta ja lisää lapsen tyytyväisyyttä. Hinta 43€/45-60min.

Kalevalainen jäsenkorjaus kisällityönä
Kalevalainen jäsenkorjaus (kansanparannus) perustuu koko tukirakenteen kineettisten ketjujen tasapainottamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla. Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla hoitoa tarvitsevan koko tukirakenne aina jalkapohjista kallonrajaan saakka. Hinta 70€/90-120min.

Esteettömyys: Esteetön

Sijainti: Nykäläntie 137, 62600 Lappajärvi (Hotelli Kivitipun tiloissa) 

Ajanvaraus: timma.fi/tmisarisulkakoski 

Huomioitavaa: Joissain tilanteissa hieronta ei ole suositeltavaa - varmistathan tilanteet ennen ajanvarausta sivuilta www.sarisulkakoski.fi tai soita!

Yhteystiedot: +358 44 2303119 / Sari Sulkakoski, email: sari.hieroja@gmail.com

Www: www.sarisulkakoski.fi