Lillukkametsän tarinat:
©Metsämieltä kaikille aisteille Pyhävuorella

Retkikohteena on Alajärven Pyhävuori tai muu yhdessä kohteeksi valittu sopiva maastokohde. 

©Metsämieli-menetelmillä tehostetaan luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutuksia tietoisilla rentoutus-, virkistys-, ja mielentaitoharjoituksilla, joita metsässä oleiluun liitetään. Harjoitukset sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille ulkoilijoille. Tavoitteena on tehdä näkyväksi luonnon vaikutus osallistujan omaan hyvinvointiin sekä antaa eväitä hyvinvoinnin ylläpitämiseen arkisen elämän yllättävissäkin pyörteissä. 

Retken kesto harjoituksineen on noin kaksi tuntia. Eväät nautitaan maastossa retken lopussa. Evästelyyn voidaan tarvittaessa varata pidempikin aika. Pyhävuorella tulenteko ei ole sallittua, mutta kohteissa, joissa on nuotiopaikka, omien eväiden paisto nuotiolla on mahdollista.

Vaativuus: Helppo retki, kuljetaan metsäpolkuja tai ryhmän mukaan valitaan alue, jonka maasto sopii osallistujille ja ©Metsämieli-harjoitusten tekemiseen.

Lähtöpaikka: Retkikohde Pyhävuoren maasto tai ryhmän oma kohdemaasto sopimuksen mukaan. Pyhävuoren pysäköintipaikalle on viitoitus Pyhälahdentieltä (Pyhälahdentie 650, Alajärvi).

Ohjelma ja aikataulu: Kesto 2 h

Hinta:  60 € / henkilö tai 350 € / 6-12 hengen ryhmä (sis. alv). Maksu käteisellä retkelle lähtiessä.

Hintaan sisältyy: Opastus, välipalakeksi & nokipannukahvi / -tee 

Lisämaksusta: Lisätunnit sopimuksen mukaan

Huomioitavaa: Varusteena retkeläisillä tulee olla säänmukaiset, tarvittaessa sateenpitävät ulkoiluvaatteet ja maastossa liikkumiseen sopivat jalkineet, viileällä ilmalla on hyvä olla mukana myös lämmin taukovaatetus.
Retki voi peruuntua huonojen keliolosuhteiden takia. Metsäpalovaroitus estää tulenteon, Pyhävuorella tulenteko ei ole koskaan sallittua. 

Varaukset ja yhteystiedot: T:mi Lillukkametsä 
+358 40 8268698 / Aana Vainio,  email: aana.vainio@gmail.com