Kraatterijärven Kirkkovenesoutu

Lähde omalla porukalla viettämään ikimuistoista retkipäivää 14-paikkaisella kirkkoveneellä -  tämä retki räätälöidään juuri teidän porukalle! Retken lähtöpaikka voi olla Nykälänniemi tai vaikkapa kalasatama Kärnänsillan kupeessa.

Tässä muutamia ohjelmaesimerkkejä:

Veanteensaaren valloitus: Lähdemme Nykälänniemestä ja kierrämme soutaen Veanteensaaren. Matkaa tulee kaikkiaan noin 8,5 km. Lopuksi paistamme venerannassa makkaraa ja nautimme nokipannukahvit. Retken pituus noin 2 tuntia.
Hinta alk. 150€ + alv / ryhmä

Onkiretki: Lähdemme Nykälänniemestä ja soudamme kirkkoveneellä kala-apajille mato-onjelle. Lopuksi paistamme venerannassa makkaraa ja nautimme nokipannukahvit. Retken pituus noin 2 tuntia.
Hinta alk. 150€ + alv / ryhmä

Kirkkomatka: Lähdemme Nykälänniemestä, soutelemme Lappajärven Kirkkoniemeen ja rantaudumme uimarannalle nauttimaan kahvit ja eväsvoileivät. Retkellä on mahdollisuus tutustua Lappajärven kirkkoon ja hautausmaahan sekä käydä uimassa. Soutumatkaa kertyy noin 12 km, ja retken pituus on 3-4 tuntia.
Hinta alk. 200 € + alv / ryhmä

Tarvolanlahden retki: Soudamme Nykälänniemestä Kirkkoniemen ohi Kärnänsalmen kauniisiin maisemiin. Sieltä suuntaamme Tarvolanlahdelle, jossa nautimme B&B Tähdessä ja Koivussa keittolounaan. Edestakaisen matkan pituus on noin 18 km, ja retken pituus 4-5 tuntia.
Hinta alk. 250€ + alv / ryhmä

Aloittelijat opastetaan soutamisen saloihin, joten aikaisempaa kirkkovenekokemusta ei tarvita. Vene on merikelpoinen ja venettä ohjaa aina kokenut perämies. Veneessä on pelastusliivit kaikille. Retkillä on kovan tuulen ja sateen sattuessa säävaraus.

Vaativuus/soveltuvuus: Helppo-keskitaso. Soututahti säädellään soutajien kunnon ja toiveiden mukaiseksi

Hintaan sisältyy: Pelastusliivit, perämiehen opastus, sovitut ruokailut 

Huomioitavaa: Retken vähimmäissoutajamäärä on 8.
Sopiva varustus: lenkkarit, käsineet ja päähine, jos aurinko paistaa. Omat juomapullot mukaan!

Varaukset ja tiedustelut: Perämies Risto Alalantela +358 40 7062911