Viihdy vesillä

Risteily Kraatterijärvellä, melontaretki Välijoelle, vai lähtisitkö mieluummin kalaan? Vesi on meille rakas kesäelementti, ja sitä Kraatterijärven seudulla onneksi riittää!

Tervareitin melontaopas
Soini - Alajärvi - Vimpeli -  Lappajärvi - Evijärvi

Viiden joen ja viiden järven muodostama reitti tarjoaa noin 200 kilometrin verran mielenkiintoista melottavaa. Klikkaa opas auki ja tutustu tervareitin historiaan ja tarinoihin!

Kraatterijärven risteilyt
Lappajärvi

M/S Veannettarella nautit kesästä Euroopan suurimman Kraatterijärven laineilla. Aurinko paistaa, aallot pärskivät... valitse risteily järvellä tai laivamatka Halkosaareen kesäteatteriin!
Alkaen 10€/hlö

KalaTiistai
Lappajärvi

Kalasta elämyksiä! Oppaan johdolla tutustut heittokalastuksen välineisiin ja tekniikoihin ja nautit kesäisestä tunnelmasta Lappajärven kala-apajien äärellä. 50€/hlö

SUP-lautavuokraus
Lappajärvi

Suppailu on hauskaa, tehokasta liikuntaa - ja yllättävän helppoa. Samalla kun nautit veden läheisyydestä, saat tehokasta liikuntaa keskivartalolle. 
Alk. 15€

Vesijettivuokraus
Lappajärvi

Vuokraa allesi Yamaha Ex Deluxe -vesijetti ja nauti vauhdin hurmasta Lappajärvellä!
Alk. 55€

Soutuvenevuokraus
Lappajärvi

Soutelemaan kesäiselle järvelle - onko mitään sen suomalaisempaa? Ota mukaan koko perhe, eväät ja vaikka onget. 
Alk. 10€

Kraatterijärven Kirkkovenesoutu
Lappajärvi

Lähde omalla porukalla viettämään ikimuistoista retkipäivää 14-paikkaisella kirkkoveneellä. Valitse mieleisesi ohjelma esimerkiksi TYKY- tai polttariporukalle. 
Alk. 150€+alv / ryhmä

.

Kraatterijärven Kirkkovenesoutu: 
Pohjoispään kierros
Lappajärvi

Virkistäydy vesillä! Vietä ikimuistoisia hetkiä osana kirkkoveneen soutuporukkaa, nauttien Lappajärven kauneudesta suojaisen pohjoisosan poukamissa. 
18€/hlö

Kraatterijärven Kirkkovenesoutu: 
Tiistaitreenit 
Lappajärvi

Voimaile vesillä! Hyppää kirkkoveneeseen Lappajärven Veikkojen soutajien mukaan nauttimaan reippaasta liikunnasta Lappajärven laineilla. 
5€/hlö